0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2020) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Apple iPad Pro 12.9″ (2020) 128GB WiFi + Cellular – Grey (Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Apple iPad Pro 12.9″ (2020) -tablettiin, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä malli, varustettuna 128GB tallennustilalla ja WiFi + Cellular -yhteydellä, tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset käyttömahdollisuudet niin viihteeseen kuin työskentelyynkin.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Tyylikäs harmaa (Grey) – täydellinen valinta nykyaikaiseen elämäntapaan.
– **Kuntoluokka:** Grade C – tuote on käytetty, mutta täysin toimiva. Huomioithan, että pinnassa voi olla näkyviä käytön jälkiä, jotka eivät vaikuta laitteen toimintaan.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – voit käyttää laitetta heti ilman ylimääräisiä rajoituksia.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – kaikki laitteistot ja ohjelmistot ovat kunnossa, joten voit nauttia sujuvasta käyttäjäkokemuksesta.
– **Pakkaus:** Unboxed – ei alkuperäisessä pakkauksessa, mutta sisältää kaikki tarvittavat tarvikkeet.

Tämä iPad Pro on täydellinen kumppani, olitpa sitten työskentelemässä, suoratoistamassa suosikkiohjelmiasi tai luomassa sisältöä. Sen suuri ja kirkas näyttö yhdistettynä tehokkaisiin suorittimiin takaa responsiivisen ja nautinnollisen käyttökokemuksen.

Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia upea Apple iPad Pro 12.9″ -tabletti kilpailukykyiseen hintaan! Osta omasi tänään ja vie digitaalinen elämäsi uudelle tasolle.

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2020) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *