0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2020) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuoteteksti: Apple iPad Pro 12.9″ (2020) 256GB WiFi + Cellular – Harmaa (Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Apple iPad Pro 12.9″ (2020) -tablettiin, joka yhdistää tehokkuuden ja kauniin muotoilun. Tämä malli, joka tarjoaa valtavan 256GB tallennustilan, on täydellinen kumppani niin työhön kuin viihteeseenkin. Harmaassa värissä oleva iPad erottuu tyylikkäällä ulkonäöllään, jonka voit ottaa mukaasi minne ikinä menetkin.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri**: Harmaa – Tyylikäs ja ajaton väri, joka sopii niin ammattilaisille kuin opiskelijoille.
– **Cloud Lock**: CloudOFF – Tällöin voit käyttää laitetta ilman rajoituksia ja nauttia sen kaikista ominaisuuksista.
– **Ulkonäkö**: Kuntoluokka Grade C – Tässä iPadissa on näkyviä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva ja valmiina palvelemaan tarpeitasi.
– **Toiminnallisuus**: Täysin toimiva – Voit luottaa laitteen käyttöön ilman ongelmia, olipa kyseessä työprojektit tai viihde.
– **Pakkaus**: Unboxed – Tämä iPad myydään ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon, jos arvostat laatua ja säästöjä.

Apple iPad Pro 12.9″ (2020) on suunniteltu tarjoamaan huipputason suorituskykyä, joten voit käyttää sitä niin luovaan työskentelyyn kuin viihdekäyttöön. Sen suurella näytöllä nautit upeasta katselukokemuksesta ja voit hallita monia sovelluksia yhtä aikaa. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia laadukas ja tehokas laite!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2020) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *