0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuoteteksti: Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 128GB WiFi + Cellular – Grey (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu Apple iPad Pro 12.9″ (2021) -malleihin, jotka yhdistävät huipputeknologian ja elegantin muotoilun. Tämä upea laite on varustettu 128GB tallennustilalla ja tarjoaa sekä WiFi- että Cellular-yhteydet, joten voit pysyä yhteydessä missä tahansa.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Harmaa (Grey)
– **Cloud Lock:** Poistettu (CloudOFF)
– **Kuntoluokka:** Grade A – laite on todella hyvässä conditionissa, erittäin vähän käytön jälkiä ja kaikki toiminnot toimivat moitteettomasti.
– **Toimivuus:** Täysin toimiva – laite on testattu ja se tukee kaikkia vaatimuksia modernille käyttäjälle.
– **Pakkaus:** Unboxed – laitteen mukana ei ole alkuperäispakkausta.

iPad Pro 12.9″ on täydellinen kumppani luoville ammattilaisille sekä opiskelijoille, jotka tarvitsevat tehokasta suorituskykyä. Sen valtava Liquid Retina -näyttö ja huipputekniset ominaisuudet tekevät jokaisesta käytöstä elämyksen. Olipa kyseessä piirtäminen, videoiden editointi tai pelaaminen, iPad Pro vastaa kaikkiin tarpeisiisi.

Älä jää paitsi tästä upeasta tilaisuudesta hankkia Grade A kuntoluokassa oleva Apple iPad Pro, joka yhdistää tyylin ja tehokkuuden. Tehosta päivittäistä työskentelyäsi ja paikkasi tässä digitaalisessa maailmassa!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *