0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 256GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen nimi:** Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 256GB WiFi – Harmaa (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen kuvaus:**

Tutustu huipputeknologiaan ja huipputason suorituskykyyn Apple iPad Pro 12.9″ (2021) -tabletilla, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja vaikuttavat toiminnot. Tämä malli tarjoaa 256GB tallennustilaa, joten tilaa valokuville, videoille, sovelluksille ja muille tiedostoille on runsaasti.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Harmaa – Tyylikäs ja moderni, harmaa väri sopii kaikkiin ympäristöihin, olipa kysymyksessä työtilat tai vapaa-aika.

– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tuote on vapautettu pilvilukosta, mikä tarkoittaa, että voit alkaa käyttää laitetta heti ilman rajoituksia.

– **Kuntoluokka:** Grade B – Laite on hyvässä kunnossa ja sen pinnassa voi olla käytön jälkiä, mutta se toimii täydellisesti. Tämä on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät laatua kilpailukykyiseen hintaan.

– **Toimivuus:** Toimii moitteetta – Kaikki toiminnot ovat kunnossa, ja voit nauttia Apple-ekosysteemin tarjoamista mahdollisuuksista ilman huolia.

– **Pakkaus:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, joten se on ympäristöystävällinen valinta.

Ipad Pro 12.9″ (2021) on suunniteltu täyttämään vaativimmankin käyttäjän tarpeet, ja sen tehokas suorituskyky sekä laaja sovellusvalikoima tekevät siitä täydellisen työskentely- ja viihdelaiteen. Olitpa sitten luova ammattilainen, opiskelija tai viihteen ystävä, tämä iPad on sinulle hangittava valinta.

Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta omistaa huipputeknologian tuote edullisesti!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 256GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *