0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 256GB WiFi + Cellular – Silver (Kuntoluokka – Grade A+)**

Elegantti ja tehokas, Apple iPad Pro 12.9″ (2021) on täydellinen valinta niin työntekoon kuin viihteeseen. Tämä huipputeknologian tabletti yhdistää erinomaisen suorituskyvyn ja upean muotoilun, tuoden eteesi kaiken tarvittavan suurella ja näyttävällä näytöllä.

### Tuotteen tiedot:

– **Väri:** Silver
– **Tallennustila:** 256GB
– **Verkko-ominaisuudet:** WiFi + Cellular
– **Kuntoluokka:** Grade A+
– **Ulkonäkö:** Huipputasoa, lähes uudenveroinen
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva, ei vikoja
– **Pakkaus:** Unboxed

### Ominaisuudet:

– **Suuri ja terävä 12.9 tuuman Liquid Retina XDR -näyttö**: Nautit upeista väreistä ja yksityiskohdista, oli kyseessä sitten elokuvien katselu, pelaaminen tai luovuus.
– **Tehokas M1-suoritin**: Käsittele vaativia tehtäviä ilman hidastumisia. Olipa kyseessä moniajo tai raskaammat sovellukset, tämä laite täyttää odotuksesi.
– **Käytännöllinen WiFi + Cellular -yhteys**: Pysy yhteydessä missä tahansa oletkin, olipa kyseessä työ- tai vapaa-aika.
– **Grade A+ ulkonäkö:** Tämä laite on huolellisesti tarkastettu ja se on lähes uudenveroinen. Se on ollut käyttössä, mutta sen ulkoasu on erittäin hyvä.

Hanki tämä upea Apple iPad Pro 12.9″ (2021) ja vie tuottavuutesi ja viihdesisältösi uudelle tasolle. Olitpa sitten opiskelija, ammattilainen tai luova sielu, tämä tabletti on suunniteltu vastaamaan kaikkia tarpeitasi.

Älä jää ilman, vaan nappaa omasi nyt!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *