0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade A)

**Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 256GB WiFi + Cellular – Silver (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu huippuluokan Apple iPad Pro 12.9″ (2021) -tablettiin, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä tehokas laite tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja on täydellinen valinta sekä työskentelyyn että viihdykkeeksi.

### Ominaisuudet:
– **Väri:** Silver
– **Tallennustila:** 256GB
– **Yhteydet:** WiFi + Cellular
– **Kuntoluokka:** Grade A (Erinomainen kunto, vähäisiä käytön jälkiä)
– **Tyystö:** Unboxed (Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta)
– **Cloud Lock:** CloudOFF (Ei käyttörajoituksia)

### Tuotteen kuvaus:
iPad Pro 12.9″ (2021) yhdistää vaikuttavan suorituskyvyn ja suuren 12.9 tuuman Liquid Retina -näytön, joka tekee kaikesta, kuten videoiden katselusta, pelien pelaamisesta ja työnteosta, entistäkin nautinnollisempaa. 256GB tallennustila varmistaa, että sinulla on tarpeeksi tilaa tärkeille tiedostoille ja sovelluksille.

Grade A kuntoluokka takaa, että tämä laite on lähes uudenveroisessa kunnossa, sallienda sinulle nauttia laadukkaasta Apple-kokemuksesta ilman kompromisseja. Toiminnallisuus on takuulla moitteetonta, joten voit luottaa siihen, että iPad Pro palvelee sinua tehokkaasti päivittäisessä käytössä.

Älä jää paitsi tästä huipputuotteesta, joka yhdistää tyylikkyyden ja huipputeknologian! Tilaa nyt ja vie digitaalinen kokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2021) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *