0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab 3 10.1 WiFi 32GB P5210 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)

### Samsung Galaxy Tab 3 10.1 WiFi 32GB P5210 – Musta (Kuntoluokka – Grade BC)

Tutustu Samsung Galaxy Tab 3 10.1 -tablettiin, joka yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden. Tämä musta tabletti on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat kauniisti suunniteltua laitetta, joka toimii luotettavasti kaikissa arjen tilanteissa.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Musta
– **Tallennus:** 32GB
– **Cloud Lock:** CloudOFF, joten voit käyttää laitetta ilman rajoituksia.
– **Ulkoasu:** Kuntoluokka Grade BC, mikä tarkoittaa, että laite voi sisältää pieniä käyttöjälkiä, mutta se on täysin toimiva ja tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen.
– **Toimivuus:** Laite on täysin toimintakunnossa, joten voit nauttia sujuvasta käyttökokemuksesta.
– **Pakkaus:** Unboxed, eli tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksiaan, mutta laadusta ja toimivuudesta ei tingitä.

Samsung Galaxy Tab 3 10.1 on suunniteltu tarjoamaan erinomainen multimedia- ja viihdekokemus. Sen suuri 10.1 tuuman näyttö antaa eläväisen kuvan ja tekee videoiden katselusta, pelaamisesta ja selaamisesta nautittavaa. Laite on täydellinen valinta myös sähköiseen lukemiseen tai työskentelyyn liikkeellä ollessasi.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia laadukas ja tyylikäs tabletti kohtuulliseen hintaan! Selvitä itse, miksi Samsung Galaxy Tab 3 10.1 on ollut suosittu valinta monille käyttäjille. Tilaa omasi jo tänään!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab 3 10.1 WiFi 32GB P5210 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *