0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) LTE T285 (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade AB)

### Tuoteteksti: Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) LTE T285 – Valkoinen (Kuntoluokka – Grade AB)

Koe huipputeknologian huvi juuri sinulle sopivalla tavalla Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) LTE T285 -tabletin avulla. Tämä tyylikäs tabletti, saatavana elegantissa valkoisessa värissä, yhdistää keveyden ja tehokkuuden erinomaisella tavalla.

**Tuotteen ominaisuudet:**
– **Väri:** Valkoinen
– **Kuntoluokka:** Grade AB – Tämä tarkoittaa, että laite on hyvässä kunnossa, mutta saattaa sisältää käytön jälkiä, jotka eivät vaikuta sen toimintaan.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tämä tarkoittaa, että laite on valmistettu käyttöön ilman pilviyhteyksiä, joten voit aloittaa sen käytön heti.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimintakelpoinen – voit nauttia kaikista sen ominaisuuksista ilman ongelmia.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tabletista on poistettu alkuperäinen pakkaus, mutta sen toiminnallisuus on taattu.

Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) LTE T285 on täydellinen kumppani niin viihteeseen, opiskeluun kuin työskentelyyn. Sen kompakti koko ja kevyet ominaisuudet tekevät siitä helposti mukana kulkevan laitteen, joten voit nauttia elokuvista, selata internetiä tai työskennellä tehokkaasti missä tahansa.

Älä jää paitsi tästä erinomaisesta mahdollisuudesta hankkia laadukas tabletti edullisesti! Osta nyt ja vie digitaalinen elämäsi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) LTE T285 (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *