0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab A 9.7 LTE P555 Spen (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuotetietosivusto: Samsung Galaxy Tab A 9.7 LTE P555 Spen (Väri – White, Kuntoluokka – Grade AB)**

Tutustu Samsung Galaxy Tab A 9.7 LTE P555 Spen -tablettiin, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin. Tämä valkoinen tabletti on täydellinen kumppani niin työntekoon kuin viihteeseen.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Kaunis valkoinen design tuo raikkautta ja eleganssia. Tämä väri sopii täydellisesti erilaisten ympäristöjen ja tilanteiden kanssa.

– **Kuntoluokka:** Grade AB – Tämä tabletti on hyvässä kunnossa, ja siinä on vain hyvin vähäisiä käytön jälkiä. Sen ulkonäkö on säilyttänyt arvonsa ja se on valmis palvelemaan sinua luotettavasti.

– **Lock Status:** CloudOFF – Tabletti on vapautettu pilvilukituksesta, joten voit käyttää sitä ilman rajoituksia ja liittää sen haluamiisi palveluihin.

– **Toiminnallisuus:** Tabletti on täysin toimiva ja kaikki sen ominaisuudet toimiivat moitteettomasti. Voit nauttia sujuvasta käyttäjäkokemuksesta ilman huolia.

– **Pakkauksen tila:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on testattu ja varmistettu olevan erinomaisessa kunnossa.

**Käyttömahdollisuudet:**
Samsung Galaxy Tab A 9.7 LTE on täydellinen valinta opiskelijalle, ammattilaiselle tai viihteen ystävälle. Suuri 9.7 tuuman näyttö tarjoaa erinomaiset katselumahdollisuudet videoille, peleille ja työskentelylle. Sen LTE-yhteys mahdollistaa nopean internetin käytön missä tahansa, ja S Pen -kynä tuo lisämukavuutta piirrokseen ja muistiinpanoihin.

Älä missaa mahdollisuutta hankkia tämä loistava laite, joka yhdistää tyylin, toimivuuden ja tehokkuuden! Tilaa omasi nyt ja tuo digitaalinen maailmasi lähemmäksi.

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab A 9.7 LTE P555 Spen (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *