0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab Active Pro 10.1 64GB LTE T545 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy Tab Active Pro 10.1 64GB LTE T545 (Musta) – Kuntoluokka: Grade A+**

Tutustu Samsung Galaxy Tab Active Pro 10.1 tuotevalikoiman huipputeknologiaan ja ergonomiseen muotoiluun! Tämä LTE-mallin tabletti on varustettu 64GB sisäisellä muistilla, joka takaa riittävästi tallennustilaa kaikille tärkeimmille tiedostoillesi ja sovelluksillesi.

**Väri:** Musta
Tyylikkään musta pinta antaa laitteelle modernin ja ammattimaisen ilmeen, mikä tekee siitä loistavan valinnan niin työskentelyyn kuin vapaa-aikaan.

**Kuntoluokka:** Grade A+
Tämä käytetty laite on huolellisesti tarkastettu ja se sijaitsee kuntoluokassa A+. Se voi sisältää vähäisiä käytön jälkiä, mutta se on täysin toiminnassa ja käyttövalmis.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Olet vapaa hallitsemaan laitetta ilman rajoituksia. Tämä tabletti on ilman pilvilukkoja, joten voit aloittaa käytön heti.

**Toiminnallisuus:** Toimiva
Laite on täysin toimiva ja takaa erinomaisen suorituskyvyn arjen käyttöön. Se sopii täydellisesti niin liiketoimintaan kuin viihteeseen.

**Pakattu:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta sen kunto ja toimivuus ovat ensiluokkaisia.

Samsung Galaxy Tab Active Pro -tabletti on erinomainen valinta sinulle, joka arvostat hyvää laatua, monipuolisuutta ja tehokkuutta. Osta nyt ja vie työsi ja viihteesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab Active Pro 10.1 64GB LTE T545 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *