0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab Active Pro 10.1 64GB WiFi T540 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy Tab Active Pro 10.1″ 64GB WiFi T540 (Musta) – Kuntoluokka Grade A**

Tutustu Samsung Galaxy Tab Active Pro 10.1″ -tablettiin, joka yhdistää tehokkuuden ja kestävyyden tyylikkäästi. Tämä malli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset toiminnot, jotka tekevät siitä täydellisen kumppanin niin työskentelyyn kuin vapaa-aikaan.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta
– **Tallennustila:** 64GB sisäistä muistia, joka tarjoaa runsaasti tilaa sovelluksille, tiedostoille ja muille suosikkisisällöille.
– **Yhteydet:** WiFi-yhteys takaa nopeat ja luotettavat internet-yhteydet missä tahansa.
– **Ulkoasu:** Grade A -kuntoluokka, mikä tarkoittaa, että tuote on lähes uudenveroinen ja siinä ei ole näkyviä käytön jälkiä.
– **Toiminta:** Kaikki toiminnot ovat kunnossa, ja tabletti toimii moitteettomasti.
– **A Boxed:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta.

Samsung Galaxy Tab Active Pro on suunniteltu erityisesti aktiivista elämäntapaa viettäville. Sen kestävä rakenne suoriutuu haasteista ja sään ääriolosuhteista, joten voit käyttää sitä missä ja milloin vain. Olitpa töissä, matkustamassa tai viettämässä aikaa vapaa-ajalla, tämä tabletti on valmis vastaamaan tarpeitasi.

Älä jää paitsi tästä huipputuotetusta laitteesta! Samsung Galaxy Tab Active Pro 10.1″ on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat luotettavuutta ja suorituskykyä.

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab Active Pro 10.1 64GB WiFi T540 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *