0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro 128GB LTE T636B (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)

**Samsung Galaxy Tab Active4 Pro 128GB LTE T636B (Musta) – Kuntoluokka Grade B**

Tutustu Samsung Galaxy Tab Active4 Prohon, joka on suunniteltu erityisesti aktiiviseen elämään ja vaativiin käyttöympäristöihin. Tämä tabletti yhdistää huipputeknologian kestävyys- ja käyttöominaisuuksilla, tehden siitä täydellisen kumppanin niin työskentelyyn kuin vapaa-ajan viettoon.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Musta
– **Tallennustila:** 128GB
– **Liitettävyys:** LTE (T636B)
– **Kuntoluokka:** Grade B
– **Lukitus:** CloudOFF
– **Toimivuus:** Toimiva
– **Pakkaustila:** Unboxed (ilman alkuperäistä pakkausta)

**Käytön helpottamiseksi:**
Galaxy Tab Active4 Pro tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset mahdollisuudet, joten voit nauttia sujuvasta nettiselailusta ja sovellusten käytöstä missä ja milloin tahansa. Grade B -kuntoluokan tabletissa voi olla pieniä käytön jälkiä, mutta se toimii moitteettomasti eikä siihen ole kohdistunut raskaampaa käyttöä.

**Kestävä rakenne:**
Galaxy Tab Active4 Pro on rakennettu kestämään, joten voit olla varma, että se sietää arjen haasteet. Sen tukeva ulkoasu tekee siitä erinomaisen valinnan niin työpaikalle kuin ulkotiloihin.

**Yhteenveto:**
Valitse Samsung Galaxy Tab Active4 Pro 128GB LTE T636B (Musta) ja nauti teknologiasta, joka tukee aktiivista elämäntyyliäsi. Riippumatta siitä, onko kyseessä työtehtävä tai viihde, tämä tabletti täyttää vaatimuksesi. Sen Grade B -kuntoluokka takaa, että saat luotettavan ja toimivan laitteen, joka on valmis käyttöön heti.

**Osta nyt ja vie kattava kokemuksesi seuraavalle tasolle!**

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab Active4 Pro 128GB LTE T636B (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *