0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 WiFi T520 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

### Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 WiFi T520 (Musta) – Grade AB

Tutustu Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 WiFi T520 -tablettiin, joka yhdistää suorituskyvyn ja tyylin elegantilla mustalla ulkoasullaan. Tämä huipputason tabletti on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista käyttökokemusta, olitpa sitten työn tai vapaa-ajan parissa.

#### Tuotteen ominaisuudet:

– **Väri:** Musta
– **Kuntoluokka:** Grade AB – Tässä kunnossa laite on hyvässä käytännön ehdoissa ja sen ulkoasu näyttää hienoisia käytön jälkiä, mutta se ei vaikuta laitteen toimintaan.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laitteen ohjaus on vapaa ja voit käyttää sitä ilman rajoituksia.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – Tämä tabletti tarjoaa sujuvaa käyttöä, oli kyseessä nettiselailu, sovellusten käyttö tai viihde.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja testattu.

#### Miksi valita Samsung Galaxy Tab Pro 10.1?

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 on täydellinen valinta niin opiskelijalle, ammattilaiselle kuin viihteen ystävälle. Sen 10.1 tuuman näyttö tarjoaa kirkasta ja terävää kuvaa, joten voit nauttia elokuvista, peleistä ja muista sovelluksista parhaalla mahdollisella tavalla. Tehokas prosessori takaa nopean suorituskyvyn, ja laitteen langaton WiFi-yhteys pitää sinut yhteydessä missä tahansa.

Älä missaa mahdollisuutta hankkia tätä upeaa tablettia! Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 on loistava valinta, joka yhdistää tyylikkyyden ja toimivuuden!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 WiFi T520 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *