0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S 8.4 WiFi T700 (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade AB)

### Tuoteteksti: Samsung Galaxy Tab S 8.4 WiFi T700 (Väri – White, Kuntoluokka – Grade AB)

Etsitkö täydellistä tablettia, joka yhdistää tyylikkyyden, tehokkuuden ja huipputeknologian? Esittelyssä Samsung Galaxy Tab S 8.4 WiFi T700 -laite, joka on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön, työskentelyyn ja viihteeseen!

#### Tuotetiedot:
– **Väri:** Kauniin valkoinen
– **Kuntoluokka:** Grade AB – Tämä tarkoittaa, että laite on hyvässä kunnossa, mutta siinä saattaa olla pieniä käytön jälkiä, jotka eivät vaikuta sen toimivuuteen.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tabletti on vapautettu pilvitukilukosta, joten voit käyttää sitä vapaasti ilman rajoituksia.
– **Toiminnallisuus:** Laite toimii moitteettomasti ja on valmis käyttöön heti.
– **Pakkauksessa:** Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta.

#### Miksi valita Samsung Galaxy Tab S 8.4?
Samsung Galaxy Tab S 8.4 on varustettu näyttävällä 8,4 tuuman Super AMOLED -näytöllä, joka takaa erityisen kirkkaat ja elävät värit, upean katselukokemuksen elokuvien katseluun, pelien pelaamiseen ja verkkoselailuun. Tabletti on ohut ja kevyt, joten se kulkee kätevästi mukana minne vain menetkin.

Vahva suorituskyky ja pitkä akunkesto tekevät tästä laitteesta erinomaisen valinnan niin opiskelijoille, ammattilaisille kuin viihteen ystäville. Galaxy Tab S tukee monia sovelluksia ja palveluita, joten voit olla yhteydessä, työskennellä ja nauttia suosikkisisällöstäsi missä tahansa!

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta saada oma Samsung Galaxy Tab S 8.4 – tilaa omasi tänään ja nauti tämän huipputehokkaan tabletin kaikista eduista!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S 8.4 WiFi T700 (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *