0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S5e LTE 64GB T725 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Samsung Galaxy Tab S5e LTE 64GB T725 (Black) – Grade AB**

Tutustu Samsung Galaxy Tab S5e LTE -tablettiin, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä musta kaunotar tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen niin viihteen kuin työnkin parissa.

**Ominaisuudet:**

– **Väri**: Black – Ajattoman musta väri tekee tabletista elegantin ja monikäyttöisen, sopien niin työ- kuin vapaa-aikaan.
– **Pilvituki**: CloudOFF – Tabletissa ei ole pilvilukitusta, joten voit käyttää laitetta vapaasti ilman rajoituksia.
– **Kuntoluokka**: Grade AB – Laite on huolellisesti tarkistettu ja luokiteltu, mikä takaa erinomaisen ulkonäön sekä hyvän toimivuuden.
– **Toiminnallisuus**: Working – Tabletin kaikki toiminnot ovat täysin kunnossa, joten voit luottaa sen sujuvaan käyttöön missä tahansa.
– **Pakkauksen tila**: Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäispakkausta, mutta se on testattu ja valmiina uuteen käyttöön.

Samsung Galaxy Tab S5e LTE on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat korkeaa suorituskykyä ja näyttävää muotoilua. Sen kevyt rakenne ja pitkä akkukesto tekevät siitä erinomaisen kumppanin matkustelevalle käyttäjälle. Hyödynnä tämän tabletin tarjoamat mahdollisuudet ja vie digitaalinen elämäsi uudelle tasolle!

Älä jää ilman tätä upeaa laitetta, joka yhdistää älykkään teknologian ja käytännöllisyyden. Tilaa nyt ja koe itse, miksi Samsung Galaxy Tab S5e on niin suosittu valinta!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S5e LTE 64GB T725 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *