0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB LTE P619 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB LTE P619 – Harmaa (Kuntoluokka – Grade A+)**

Tutustu Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022):een – täydellinen apuri niin arkeen kuin vapaa-aikaan! Tämä tyylikäs ja tehokas tabletti yhdistää huipputeknologian ja käytännöllisyyden, ollen loistava valinta kaikille, jotka arvostavat laatua ja toimivuutta.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Tyylikäs harmaa, joka sopii moneen ympäristöön ja tyyliin.
– **Tallennustila:** 64GB tallennustilaa tarjoaa runsaasti tilaa sovelluksille, valokuville ja muille tiedostoille.
– **LTE-yhteys:** P619 saatteet sinut yhteyksiin missä tahansa, joten voit nauttia nopeista internetyhteyksistä ja suoratoistopalveluista missä ikinä oletkin.
– **Kuntoluokka:** Grade A+ takaa erinomaisen ulkonäön ja toiminnan. Tämä tabletti on huolella tarkastettu ja se on käytännössä uudenveroinen.
– **Toiminnallisuus:** Laitteen kaikki toiminnot ovat täysin toiminnassa ja valmiita käyttöön heti kun purat sen paketista.
– **Cloud Lock:** CloudOFF, joten voit aloittaa käyttöönoton ilman lisähuolia.

**Pakkaus:** Huomioithan, että tuote toimitetaan unboxed-tilassa, mikä vähentää ympäristökuormitusta ja tekee laitteesta edullisemman vaihtoehdon.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) on täydellinen työkalu opiskeluun, työskentelyyn tai viihteeseen. Sen kevyt rakenne ja suuret näyttöominaisuudet tarjoavat loistavan käyttökokemuksen niin kirjoittamiseen, piirtämiseen kuin surffaamiseenkin. Älä jää jälkeen – hanki oma laitteesi tänään ja koe huipputeknologia käden ulottuvilla!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB LTE P619 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *