0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB LTE P619 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotetieto: Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB LTE P619 – Grey (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) -tablettiin, joka yhdistää toimivuuden ja tyylin tavalla, joka vastaa nykypäivän vaatimuksia. Tämä erityisesti harmaana värinä saatavilla oleva malli on varustettu LTE-yhteydellä, jolloin voit pysyä yhteydessä missä tahansa.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Harmaa
– **Tallennustila:** 64GB, joka tarjoaa riittävästi tilaa sovelluksille, tiedostoille ja muille tärkeille asiakirjoille.
– **Cloud Lock:** CloudOFF, mikä tarkoittaa, että käyttäjä voi aloittaa käytön ilman ylimääräisiä esteitä.
– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka Grade A. Tämä tarkoittaa, että laite on erittäin hyvässä kunnossa, vaikka se saattaa sisältää pieniä käytön jälkiä.
– **Toiminnallisuus:** Pientä virhettä saattaa esiintyä, mutta laite on edelleen täysin toimintakuntoinen ja soveltuu erinomaisesti päivittäiseen käyttöön.
– **Pakkaus:** Unboxed, eli tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta.
– **Lisätiedot:** Huomioittehan, että laitteessa on pieniä värimuutoksia, jotka eivät kuitenkaan vaikuta sen käyttöön.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) tarjoaa erinomaisia ominaisuuksia, kuten kirkkaan ja terävän näytön, monipuoliset sovellukset sekä sujuvan käyttökokemuksen. Tämä tabletti on täydellinen valinta opiskelijoille, ammattilaisille ja kaikille, jotka etsivät luotettavaa laitetta viihteeseen tai työskentelyyn.

Älä missaa tilaisuutta hankkia tämä laadukas tabletti edulliseen hintaan! Sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön ja viihteen nauttimiseen.

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB LTE P619 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *