0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB LTE P619 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotetiedot: Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB LTE P619 (Väri – Grey, Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) -tablettiin, joka yhdistää tyylin, toimivuuden ja joustavuuden. Tämä LTE-aktiivinen malli on täydellinen kumppani niin työ- kuin vapaa-aikaan. Laite on saatavilla houkuttelevassa harmaassa värissä, joka antaa sille modernin ja tyylikkään ilmeen.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Harmaa
– **Tallennustila:** 64GB
– **LTE-yhteydet:** Sujuvaa surffailua ja yhteydenpitoa missä tahansa
– **Ilman pilvikäyttölukkoa:** Cloud Lock -tilanne on CloudOFF, joten voit käyttää laitetta heti ilman lisätoimenpiteitä.

**Kuntoluokka:** Grade C
Kyseessä on Grade C -kuntoluokkaa, mikä tarkoittaa, että laitteessa on näkyviä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimintakunnossa. Pienet viat eivät estä laitteen käyttämistä ja jonka avulla voit silti nauttia loistavasta käyttökokemuksesta.

**Lisätiedot:**
– **Toiminnallisuus:** Laitteessa on pieniä vikoja, jotka voivat vaikuttaa sen ulkonäköön, mutta eivät heikennä sen perustoimintoja.
– **Pakkauksessa:** Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (unboxed), minkä ansiosta se on ympäristöystävällinen vaihtoehto.
– **Lisähuomiot:** Laitteessa saattaa olla värin muutoksia ja käytön jälkiä, mutta tämä ei vaikuta sen toimivuuteen.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) on erinomainen valinta edullista, mutta laadukasta tablettia etsivälle. Tämä laite on suunniteltu tarjoamaan loistava käyttökokemus, ja se sopii mainiosti päivittäiseen käyttöön, opiskeluun tai viihteeseen. Älä jää ilman tätä upeaa laitetta – hanki omasi jo tänään!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB LTE P619 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *