0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S6 LTE 256GB T865 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)

### Samsung Galaxy Tab S6 LTE 256GB T865 – Harmaa (Kuntoluokka – Grade A+)

**Koe huipputeknologia** Samsung Galaxy Tab S6 LTE:llä, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin. Tämä tismalleen 256 Gt tallennustilaa tarjoava tabletti on täydellinen kumppani niin työskentelyyn kuin viihteeseen.

#### Tuotteen tiedot:

– **Väri:** Harmaa
– **Kuntoluokka:** Grade A+ – Tämä tarkoittaa, että laite on erinomaisessa kunnossa, sillä se on mahdollisesti ollut käytössä, mutta ei sisällä merkittäviä naarmuja tai vaurioita.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laitteessa ei ole käytössä pilvilukitusta, joten voit aloittaa sen käytön välittömästi ilman lisäasetuksia.
– **Toimivuus:** Täysin toimiva – Kaikki toiminnot kulkevat ongelmitta ja laite on valmis käytettäväksi heti ostopäivänä.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laitteella ei ole alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkastettu ja testattu toimivuuden varmistamiseksi.

#### Miksi valita Samsung Galaxy Tab S6 LTE?

– **Tehokkuus:** Samsung Galaxy Tab S6 on varustettu tehokkaalla prosessorilla ja suurella RAM-muistilla, jotka tekevät moniajoista helppoa ja sujuvaa.
– **Kirkas näyttö:** 10,5 tuuman AMOLED-näyttö takaa upean kuvanlaadun ja värit, jotka herättävät eloon suosikkisisältösi.
– **Monipuoliset liitännät:** LTE-yhteyden ansiosta pysyt yhteydessä mistä tahansa, ja voit nauttia nopeasta internetyhteydestä.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia itsellesi huipputason tabletti erinomaisessa kunnossa! Samsung Galaxy Tab S6 LTE 256GB T865 on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laatua, tyyliä ja suorituskykyä. Osta nyt ja vie teknologiasi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S6 LTE 256GB T865 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *