0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S6 LTE 256GB T865 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy Tab S6 LTE 256GB T865 (Väri – Grey, Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Samsung Galaxy Tab S6 LTE -tablettiin, joka yhdistää huipputeknologian ja modernin muotoilun. Tämä 256GB:n versio tarjoaa runsaasti tallennustilaa, joten voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi, sovelluksesi ja multimediat ilman huolta tilan loppumisesta.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Tyylikäs harmaa tuo laitteelle modernin ja hienostuneen ilmeen, joka sopii täydellisesti niin työ- kuin vapaa-aikakäyttöön.
– **Kuntoluokka:** Grade C -luokitus tarkoittaa, että laite voi sisältää näkyviä käytön jälkiä, mutta se on edelleen täysin toimiva ja luotettava.
– **Toimivuus:** Laitteessa on varmistettu, että kaikki toiminnot ovat kunnossa, joten voit nauttia sujuvasta käyttökokemuksesta.
– **Boxed:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäispakettia, mutta se on ensiluokkaisessa toimintakunnossa.

**Pilvilukko:** Laitteessa ei ole pilvilukkoa (CloudOFF), joten voit kirjautua sisään omilla tileilläsi ilman rajoituksia.

Samsung Galaxy Tab S6 LTE on täydellinen valinta, jos etsit tehokasta ja monipuolista tablettia, joka hoitaa kaiken opiskelusta työntekoon ja viihteeseen. Hyödynnä nyt mahdollisuus omistaa tämä laite, joka yhdistää käyttömukavuuden ja erinomaiset ominaisuudet. Tilaa omasi tänään!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S6 LTE 256GB T865 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *