0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S7 Plus 128GB WiFi T970 (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade B)

**Samsung Galaxy Tab S7 Plus 128GB WiFi T970 – Väri: Blue (Kuntoluokka: Grade B)**

Tutustu äärimmäisen tyylikkääseen ja tehokkaaseen Samsung Galaxy Tab S7 Plus -tablettiin, joka tuo viihteen ja tuottavuuden kätesi ulottuville. Tämä upea sininen malli (Blue) yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun, tehden siitä täydellisen kumppanin niin työskentelyyn kuin vapaa-aikaan.

**Tuotteen tiedot:**
– **Kapasiteetti:** 128GB
– **Verkko:** WiFi
– **Malli:** T970
– **Väri:** Blue
– **Kuntoluokka:** Grade B – Tämä tarkoittaa, että laitteessa voi olla näkyviä käytön jälkiä, mutta se toimii moitteettomasti.

**Ominaisuudet:**
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laite on valmiina käyttöösi ilman rajoituksia.
– **Toiminnallisuus:** Täydellisesti toimiva – voit heti nauttia laitteesi tarjoamista mahdollisuuksista.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laitetta ei toimiteta alkuperäisessä pakkauksessa, mutta se on huolellisesti tarkistettu ja testattu.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus on varustettu upealla 12.4 tuuman AMOLED-näytöllä, joka tekee katselukokemuksesta unohtumatonta, olipa kyseessä elokuvien katselu, pelit tai työasiat. Tehokas prosessori ja suuri muisti takaavat sujuvan käytön, ja pitkä akunkesto pitää sinut liikkeellä koko päivän.

Valitse tämän Grade B -kuntoisen laitteemme, joka tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laatua ja toimivuutta. Älä jää nuolemaan näppejäsi – hanki oma Samsung Galaxy Tab S7 Plus jo tänään ja vie digitaalinen elämänmena uusiin ulottuvuuksiin!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S7 Plus 128GB WiFi T970 (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *