0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S7 Plus 128GB WiFi T970 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)

**Samsung Galaxy Tab S7 Plus 128GB WiFi T970 (Musta) – Grade B**

Tutustu Samsung Galaxy Tab S7 Plus -tablettiin, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä laite on täydellinen kumppani niin työskentelyyn kuin viihteeseenkin, tarjoten erinomaisen käyttökokemuksen 12,4 tuuman Super AMOLED -näytön ansiosta.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Musta
– **Muisti:** 128GB
– **WiFi-yhteys:** Kyllä
– **Kuntoluokka:** Grade B (hienoinen kuluminen, mutta täysin toimintakunnossa)
– **Cloud Lock:** CloudOFF (valmiina käyttöön)
– **Toimivuus:** Laite on täysin toimintakunnossa
– **Pakkaus:** Unboxed (ilman alkuperäistä pakkausta)

Samsung Galaxy Tab S7 Plus on varustettu tehokkaalla prosessorilla, joka takaa sujuvan moniajon ja erinomaisen suorituskyvyn vaativissakin sovelluksissa. Sen houkutteleva musta väri tuo eleganssia ja tekee siitä tyylikkään lisän jokaiseen ympäristöön.

Grade B -kuntoluokka tarkoittaa, että laite voi sisältää pieniä käytön jälkiä, mutta sen toimivuus on täysin kunnossa. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon, jos etsit tehokasta ja edullista tablettia.

Älä jää paitsi tästä upeasta tarjousesta! Samsung Galaxy Tab S7 Plus 128GB WiFi T970 (Musta) on nyt saatavilla – täydellinen valinta rakentamaan tuotantoasi ja nauttimaan viihteestä missä vain. Tilaa omasi nyt ja hyödynnä tämän huipputeknologian tarjoamat mahdollisuudet!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S7 Plus 128GB WiFi T970 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *