0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S7 Plus 128GB WiFi T970 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy Tab S7 Plus 128GB WiFi T970 – Musta (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu Samsung Galaxy Tab S7 Plussaan, tehokkaaseen ja tyylikkääseen tablet-laitteeseen, joka tekee digitaalisista kokemuksistasi entistäkin parempia. Tämä 128 Gt:n WiFi-malli, upeassa mustassa värissä, on täydellinen valinta niin viihteeseen kuin työskentelyynkin.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta – moderni ja ajaton valinta, joka sopii mihin tahansa ympäristöön.
– **Kuntoluokka:** Grade A – laite on hyvin säästetty ja näyttää erinomaiselta. Pienet käytön jäljet voivat olla läsnä, mutta ne eivät vaikuta laitteen toimivuuteen.
– **Toimivuus:** Täysin toimiva – voit luottaa siihen, että Galaxy Tab S7 Plus suoriutuu kaikista tehtävistäsi kiitettävästi.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – laitteessa ei ole pilvilukitusta, jolloin voit käyttää sitä heti ilman lisätoimia.
– **Pakkaus:** Unboxed – tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksen mukanaoloa, mutta sen laatu on silti huippuluokkaa.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus tarjoaa unohtumatonta käyttökokemusta suurella 12,4 tuuman näytöllään, joka toistaa värit kirkkaasti ja tarkasti. Laite on varustettu tehokkaalla suorittimella, joka mahdollistaa sujuvan moniajon ja viihteellisen sisällön nauttimisen.

Olitpa sitten opiskelija, ammattilainen tai viihteen suurkuluttaja, tämä tabletti on täydellinen valinta, joka yhdistää täyteläisen visuaalisen kokemuksen ja huipputeknologian.

Älä jää paitsi tästä huipputuotteesta – hanki Samsung Galaxy Tab S7 Plus 128GB WiFi T970 mustana nyt ja vie digitaalinen elämys uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S7 Plus 128GB WiFi T970 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *