0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S7 Plus 256GB WiFi T970 (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)

**Samsung Galaxy Tab S7 Plus 256GB WiFi T970 – Hopea (Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu tehokkaaseen ja monipuoliseen Samsung Galaxy Tab S7 Plussaan, joka on suunniteltu vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Tämä tabletti on varustettu 256Gt tallennusmuistilla ja se tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen sovelluksista viihteeseen.

– **Väri**: Tyylikkään hopea
– **Kuntoluokka**: Grade B – Tuote on käytetty, mutta siinä ei ole merkittäviä vaurioita. Pienet pinnan naarmut voivat olla näkyvissä, mutta laite toimii moitteettomasti.
– **Toimivuus**: Täysin toimiva – kaikki laitteiston ominaisuudet ja sovellukset toimivat kuten uuden laitteen.
– **Cloud Lock**: CloudOFF – Tabletti on täysin vapaa pilvitililukosta, joten voit aloittaa käytön heti ilman lisätoimenpiteitä.
– **Pakattuna**: Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkistettu ja testattu.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Sen 12,4 tuuman näyttö on täydellinen elokuvien katseluun, pelien pelaamiseen tai työskentelyyn. Olitpa sitten kotona, työpaikalla tai liikematkoilla, tämä tabletti on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat laatua ja suorituskykyä. Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta hankkia luotettava ja tehokas tabletti edulliseen hintaan!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S7 Plus 256GB WiFi T970 (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *