0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 128GB T976B (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)

**Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 128GB T976B (Black) – Grade A**

Tutustu Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G -tablettiin, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun! Tämä musta tablet tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, jonka avulla voit nauttia kaikista suosikkisovelluksistasi, pelaamisesta, viihteestä ja työtehtävistäsi missä ja milloin tahansa.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Musta – tyylikäs ja ajaton ilme, joka sopii kaikkiin tilanteisiin.
– **Kuntoluokka:** Grade A – tuote on hyvässä kunnossa ja täynnä elämää, ilman näkyviä vaurioita. Tämä tarkoittaa, että saat lähes uuden kaltaisen tabletin käyttöönsi.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – voit luottaa siihen, että laite toimii moitteettomasti kaikissa käyttötarkoituksissasi.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – voit alkaa käyttää laitetta heti ilman ylimääräisiä estoja tai lukkoja.
– **Pakkaus:** Unboxed – saat laitteen ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on silti huolellisesti tarkastettu ja testattu.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 128GB on varustettu tehokkaalla prosessorilla ja runsaalla tallennustilalla, joten voit siirtää tiedostoja ja sovelluksia vaivattomasti. Markkinoiden huippuluokan näyttö takaa kirkkaita värejä ja upean tarkkuuden, mikä tekee siitä täydellisen laitteen elokuvien katsojille, pelaajille ja ammattilaisille.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia Grade A -kunnossa oleva Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 128GB! Tämä versio tarjoaa asiantuntevan suorituskyvyn ja tyylin ilman kompromisseja. Tilaa omasi nyt ja vie mobiilikokemuksesi seuraavalle tasolle!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 128GB T976B (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *