0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 256GB T976B (Väri – Bronze) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 256GB T976B – Bronze (Grade A)**

Tervetuloa maailmaan, jossa teho ja kauneus kohtaavat! Esittelemme Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G -tabletin, joka on suunniteltu täyttämään vaativankin käyttäjän tarpeet. Tässä Bronze-värissä oleva mestariteos yhdistää upean designin ja huipputeknologian, tarjoten erinomaisen käyttökokemuksen niin työssä kuin vapaa-ajalla.

### Tuotteen ominaisuudet:

– **Väri**: Elegantti Bronze, joka tuo tyylikkyyttä arkeen.
– **Kuntoluokka**: Grade A -tason ulkonäkö, mikä tarkoittaa, että laite on erinomaisessa kunnossa ilman merkittäviä käytön jälkiä.
– **Pilvilukitus**: CloudOFF, ei rajoituksia – voit käyttää laitetta heti ilman ylimääräisiä sidoksia tai esteitä.
– **Toimivuus**: Täysin toimiva laite, joka takaa sulavan ja nopean käyttökokemuksen.
– **Paketti**: Unboxed – saat laitteen ilman alkuperäistä pakkausta, mutta täydellisesti testattuna ja toimintakunnossa.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 256GB on varustettu tehokkaalla suorittimella, upealla 12.4 tuuman näyttö­näyttö­ratkaisulla ja runsaalla tallennustilalla. Sen 5G-yhteys mahdollistaa nopeat yhteydet, joten voit nauttia saumattomasta suoratoistosta ja työskentelystä missä tahansa.

Älä jää paitsi tästä huipputuotteesta! Samsun Galaxy Tab S7 Plus on täydellinen valinta niin opiskelijoille, ammattilaisille kuin viihteen ystävillekin. Hanki omasi nyt ja koe teknologian uusi ulottuvuus!

Kuvaus

Color Bronze
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 256GB T976B (Väri – Bronze) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *