0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S8 Plus 128GB WiFi X800 (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade A)

**Samsung Galaxy Tab S8 Plus 128GB WiFi X800 – Silver (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu Samsung Galaxy Tab S8 Plus -tablettiin, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun. Tämä 128GB:n tallennustilalla varustettu laite tarjoaa erinomaisen käyttäjäkokemuksen niin viihteen kuin työnkin parissa.

**Tekniset tiedot ja ominaisuudet:**

– **Väri:** Tyylikäs hopea, joka antaa laitteelle modernin ja sofistikoituneen ilmeen.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tämä tarkoittaa, että laite on vapaa kaikista pilvipohjaisista lukituksista ja käyttöönottamisen esteistä.
– **Kuntoluokka:** Grade A – Laite on erittäin hyvässä kunnossa, ilman merkittäviä naarmuja tai vaurioita. Sen ulkonäkö on siisti ja huoliteltu, mikä takaa miellyttävän käytön.
– **Toimivuus:** Laite on täysin toimiva, ja kaikki sen ominaisuudet toimivat moitteettomasti.
– **Pakkaus:** Laite on unboxed, eli se toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksessaan, mutta sen kunto ja toimivuus ovat ensiluokkaisia.

Samsung Galaxy Tab S8 Plus on täydellinen valinta niin viihdekäyttöön kuin työtehtäviin. Sen suuri näyttö ja tehokas prosessori tekevät siitä loistavan valinnan elokuvien katseluun, pelaamiseen ja multitasking-tehtäviin. Hyvän kuntoluokan ansiosta voit olla varma laitteesi kestävyydestä ja suorituskyvystä.

Älä jää paitsi tästä huippuluokan tabletista! Käytä tilaisuutesi ja vie digitaalinen kokemuksesi uudelle tasolle Samsung Galaxy Tab S8 Plus -laitteella.

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S8 Plus 128GB WiFi X800 (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *