0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S8 Plus 128GB WiFi X800 (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)

**Samsung Galaxy Tab S8 Plus 128GB WiFi X800 (Väri – Silver) – Grade B**

Tutustu Samsung Galaxy Tab S8 Plussaan, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun! Tämä tabletti on täydellinen valinta niin työskentelyyn kuin viihteen nauttimiseen. Sen 128 GB tallennustila tarjoaa runsaasti tilaa sovelluksille, valokuville ja videoille.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Silver
– **Kuntoluokka:** Grade B – Kevyesti käytetty, mutta edelleen erittäin hyvässä kunnossa. Tämä tarkoittaa, että laitteessa voi olla pieniä käytön jälkiä, mutta se toimii täydellisesti.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laitteessa ei ole pilvilukko-ongelmia, joten voit aloittaa käytön heti.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – kaikki laitteen toiminnot ovat käytettävissä ilman ongelmia.
– **Pakkauksen tila:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkastettu ja valmiina käyttöön.

Samsung Galaxy Tab S8 Plus on varustettu upealla näytöllä, joka takaa erinomaisen väritarkkuuden ja kirkkauden, ollen täydellinen elokuvien katseluun, pelien pelaamiseen tai työskentelyyn liikkuvassa ympäristössä. Vankan rakenteensa ansiosta se kestää päivittäistä käyttöä, ja siinä on erinomainen akunkesto, joten voit nauttia sisällöstäsi pidempään ilman huolta lataamisesta.

Etsitkö luotettavaa ja suorituskykyistä tablettia, joka ei kuitenkaan riko pankkia? Tämä Samsung Galaxy Tab S8 Plus Grade B -kuntoluokassa tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Tilaa omasi tänään ja koe huipputeknologian maku!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S8 Plus 128GB WiFi X800 (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *