0
Your Cart

Lenovo Tab 4 10 Plus 64GB LTE TB-X704L (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Tuotteen kuvaus: Lenovo Tab 4 10 Plus 64GB LTE TB-X704L (Musta) – Kuntoluokka Grade BC**

Tutustu Lenovo Tab 4 10 Plus -tablettiin, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja tehokkaan suorituskyvyn. Tämä musta tabletti on varustettu 64GB LTE -muistilla, joten voit nauttia nopeista internet-yhteyksistä ja tallentaa kaikki suosikkisovelluksesi, kuvat ja videot.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Musta
– **Cloud Lock:** CloudOFF (mikä tarkoittaa, että laite ei ole lukittu pilvipalveluun, joten sen käyttö omiin tarpeisiin on vaivatonta)
– **Kuntoluokka:** Grade BC (tuote on hyvässä kunnossa, mutta siinä saattaa olla pieniä käytön jälkiä tai esteettisiä virheitä)
– **Toimivuus:** Toimii moitteettomasti (kaikki toiminnot ovat kunnossa ja laite on täysin käyttökelpoinen)
– **Pakkaus:** Unboxed (tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta)

Lenovo Tab 4 10 Plus yhdistää laajan 10.1 tuuman näytön, joka tarjoaa loistavan katselukokemuksen, sekä pitkäkestoisen akun, joka pitää huolen siitä, että voit nauttia viihteestä ja työskentelystä ilman keskeytyksiä. Tabletti on täydellinen valinta niin viihteen kuin työnteon tueksi. Sen kevyt muotoilu ja pitkä akkukesto tekevät siitä erinomaisen kumppanin matkustamiseen tai päivittäiseen käyttöön.

Älä jää paitsi tästä upeasta tilaisuudesta hankkia laadukas tabletti kohtuulliseen hintaan! Tarjoamme nyt Lenovo Tab 4 10 Plus 64GB LTE TB-X704L (Grade BC) ja se on heti valmis käyttöön. Tervetuloa tutustumaan ja nauttimaan!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lenovo Tab 4 10 Plus 64GB LTE TB-X704L (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *