0
Your Cart

Amazon Fire HD 8 10th Gen 32GB (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Amazon Fire HD 8 (10. generaatio) 32GB – Valkoinen (Kuntoluokka: Grade AB)**

Tervetuloa Amazon Fire HD 8:aan, jossa yhdistyvät huipputeknologia, tyylikäs muotoilu ja käyttäjäystävällisyys. Tässä 10. sukupolven tabletissa on 32 GB tallennustilaa, joka tarjoaa runsaasti tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille. Sen elegantti valkoinen väri tekee siitä kauniin lisän mihin tahansa ympäristöön.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri**: Valkoinen – tyylikäs ja ajaton valinta, joka sopii täydellisesti niin kotiin kuin toimistoon.
– **Cloud Lock**: CloudOFF – laite on vapautettu pilvilukosta, joten voit nauttia siitä heti ilman ylimääräisiä rajoituksia.
– **Kuntoluokka**: Grade AB – tuotteessa on pieniä käytönjälkiä, mutta se on täysin toimiva ja tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen.
– **Toiminnallisuus**: Toimii moitteettomasti – voit luottaa siihen, että tämä tabletti täyttää kaikki tarpeesi viihteestä opiskeluun.
– **Pakkaus**: Unboxed – saat laitteen sellaisena kuin se on, ilman alkuperäistä pakkausta.

Amazon Fire HD 8 on täydellinen valinta jokaiselle, joka arvostaa huipputeknologiaa edulliseen hintaan. Jokainen käyttökokemus on sujuva ja nautinnollinen sen tehokkaan suorituskyvyn ansiosta. Liity miljoonien tyytyväisten käyttäjien joukkoon ja tuo kotiisi tämä upea tabletti!

Älä odota – hanki oma Amazon Fire HD 8 (10. sukupolvi) 32GB tänään ja nauti viihteestä, oppimisesta ja kommunikoinnista mihin tahansa!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Amazon Fire HD 8 10th Gen 32GB (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *