0
Your Cart

Samsung Galaxy A10 32GB A105F DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy A10 32GB A105F DS (Musta) – Kuntoluokka Grade AB**

Tutustu Samsung Galaxy A10:een, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja erinomaisen toimivuuden. Tämä älypuhelin on täydellinen valinta, olitpa sitten ensimmäistä kertaa älypuhelimen käyttäjä tai haluat vain päivittää nykyisen laitteen.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Musta
– **Kuntoluokka:** Grade AB – Puhelin on hyvin säilynyt, ja siinä on vain pieniä käytön jälkiä, joka ei vaikuta käyttökokemukseen.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laitteessa ei ole pilvi- tai tila lukkoja, joten se on heti käyttövalmis.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – Kaikki ominaisuudet toimivat moitteettomasti ja laite tarjoaa sujuvan käyttäjäkokemuksen.
– **Pakattu:** Alkuperäinen pakkaus – Saavuta kaikki alkuperäiset lisävarusteet ja pakkaus, mikä tekee tästä erinomaisesta lahja- tai ostosvaihtoehdosta.

Samsung Galaxy A10 on varustettu 32GB: n sisäisellä muistilla, joka tarjoaa riittävästi tilaa valokuville, sovelluksille ja muulle sisällölle. Laitteen 6,2 tuuman Infinity-V-näyttö takaa, että voit nauttia elokuvista ja sosiaalisesta mediasta kirkkaasti ja värikkäästi.

Älä jää paitsi tästä loistavasta tilaisuudesta hankkia luotettava ja tyylikäs älypuhelin. Samsung Galaxy A10 on valmis tarjoamaan sinulle huipputason käyttökokemuksen, olipa kyseessä työ, viihde tai yhteydenpito ystäviin ja perheeseen. Osta nyt ja uudista älypuhelinkokemuksesi!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Original Box

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A10 32GB A105F DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *