0
Your Cart

Samsung Galaxy S10 Lite 128GB G770F DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy S10 Lite 128GB G770F DS (Mustana – Kuntoluokka B)**

Tutustu Samsung Galaxy S10 Lite 128GB -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä musta kaunokainen tarjoaa erinomaiset ominaisuudet ja suorituskyvyn, joka pitää sinut yhteydessä ja viihdyttää päivittäin.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta – Tyylikästä ja ajankohtaista. Musta väri tuo esiin puhelimen modernin muotoilun ja tekee siitä täydellisen kumppanin jokaiseen tilaisuuteen.
– **Kuntoluokka:** Grade B – Tämän puhelimen ulkoasu on hyvässä kunnossa, vaikka saattaakin sisältää joitakin normaalikäytön merkkejä. Voit nauttia erinomaisesta käyttökokemuksesta ilman suuria visuaalisia häiriötekijöitä.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Käynnistyksen ja käytön aikana et kohtaa esteitä, sillä puhelin on täysin käytettävissä ilman pilvilukkoja.
– **Toimivuus:** Toimiva – Kaikki laitteiston toiminnot ovat moitteettomassa kunnossa, joten voit luottaa siihen, että puhelin toimii luotettavasti joka päivä.
– **Pakattu:** Unboxed – Laitteen mukana ei tule alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkistettu ja testattu, jotta voit olla varma sen laadusta.

Samsung Galaxy S10 Lite on täydellinen valinta niille, jotka etsivät edullista ja toimivaa älypuhelinta ilman kompromisseja suorituskyvyssä. Älykäs kamera, nopea prosessori ja laaja tallennustila tekevät tästä puhelimesta erinomaisen valinnan niin työhön kuin vapaa-aikaan. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta saada käsiisi laadukas älypuhelin edulliseen hintaan!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S10 Lite 128GB G770F DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *