0
Your Cart

Apple iPhone 15 Pro 128GB (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen nimi:** Apple iPhone 15 Pro 128GB (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen kuvaus:**

Tervetuloa tutustumaan Apple iPhone 15 Pro -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun! Tämä laite on varustettu 128GB:n tallennustilalla, joka tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tärkeille tiedostoillesi, kuvillesi ja sovelluksillesi.

**Väri:**
Tyylikäs ja ajaton valkoinen väri tekee tästä iPhonesta erottuvan ja elegantin. Se sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan.

**Kuntoluokka:**
Tässä Grade C -kuntoluokassa puhelin voi sisältää näkyviä käytön jälkiä, mutta se on edelleen täysin toimiva. Tämä on loistava mahdollisuus hankkia edullisempi ja silti tehokas älypuhelin.

**Elämäntapa:**
Puhelin on täysin toiminnallinen ja käytettävissäsi ilman rajoituksia. Cloud Lock on poistettu (CloudOFF), joten voit aloittaa käyttösi heti ilman huolia.

**Pakkaus:**
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka arvostavat toimivuutta ja säästöä.

Mikään ei voita iPhone 15 Pro:n tarjoamaa käyttökokemusta, ja nyt sinulla on mahdollisuus saada tämä huipputeknologian edustaja edulliseen hintaan. Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta – hanki oma Apple iPhone 15 Pro 128GB (Väri – White) tänään ja nauti sen tarjoamista mahdollisuuksista!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 15 Pro 128GB (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *