0
Your Cart

Apple iPhone 15 Pro 1TB (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Tuoteteksti: Apple iPhone 15 Pro 1TB (Väri – Musta) – Kuntoluokka A+**

Nauti huipputeknologian tarjoamasta elämyksestä Apple iPhone 15 Pron avulla, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputason suorituskyvyn. Tämä 1TB kapasiteetilla varustettu älypuhelin on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat suurta tallennustilaa ja vaihtelua mobiilikäytössäsi.

**Väri:** Musta – ajaton ja elegantti, tämä väri korostaa iPhone 15 Pron kauniita linjoja ja tekee siitä täydellisen kumppanin jokaiseen tilaisuuteen.

**Kuntoluokka:** Grade A+ – Laatuvarustelu A+ takaa, että puhelin on erinomaisessa kunnossa. Pienet käytön merkit voivat olla läsnä, mutta ne eivät vaikuta laitteen toimintaan, joka on edelleen ensiluokkainen.

**Cloud Lock:** CloudOFF – voit käyttää puhelinta ilman pilvitallennuksen rajoituksia, joten voit siirtyä saumattomasti omiin sovelluksiisi ja tietoihisi.

**Ulkonäkö:** Grade A+ – Puhelimen pintamateriaali on virheettömässä kunnossa, ja se tarjoaa kauniisti säilytettävän käyttäjäkokemuksen. Voit olla varma, että tämä laite on ilahduttava niin silmille kuin käsille.

**Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – iPhone 15 Pro on testattu ja vakuutettu toimivaksi kaikilla sen ominaisuuksilla, mukaan lukien huipputehokas kamera, upea näyttö ja sujuva käyttöliittymä.

**Pakkaus:** Alkuperäinen pakkaus – Saat laitteen mukana myös sen alkuperäisen pakkauksen, joka tekee siitä erinomaisen lahjavaihtoehdon tai täydellisen lisän omalle kokoelmallesi.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia Apple iPhone 15 Pro 1TB mustana. Tilaa omasi nyt ja astu älypuhelinteknologian tulevaisuuteen!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Original Box

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 15 Pro 1TB (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *