0
Your Cart

Xiaomi Mi A3 64GB DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Xiaomi Mi A3 64GB DS (Väri – Grey) – Grade AB**

Tutustu Xiaomi Mi A3:een, älypuhelimeen, joka yhdistää tyylin ja tehokkuuden. Tämä 64 Gt:n muistilla varustettu malli tarjoaa runsaasti tilaa tiedostoillesi, sovelluksillesi ja multimediasisällölle. Sen moderni harmaa väri on elegantti ja ajaton, mikä tekee siitä loistavan valinnan niin arkeen kuin juhlaan.

**Kuntoluokka: Grade AB**
Puhelin on luokiteltu kuntoluokkaan Grade AB, mikä tarkoittaa, että se on hyvässä kunnossa ja sillä on vain pieniä käytön jälkiä. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon, jos etsit laadukasta laitetta edulliseen hintaan.

**Käytännöllisyys**
Xiaomi Mi A3 toimii moitteettomasti. Sen suorituskyky varmistaa sujuvan käytön kaikissa tilanteissa, oli kyseessä sitten sosiaalisessa mediassa surffailu, videoiden katselu tai pelaaminen. Laadukas kamera takaa upeita kuvia ja videoita kaikissa olosuhteissa.

**Lisätiedot:**
– **Väri:** Harmaa
– **Cloud Lock:** CloudOFF, joten voit käyttää puhelinta välittömästi ilman lisätoimia.
– **Pakkaus:** Unboxed -puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja testattu.

Älä jätä väliin tätä upeaa mahdollisuutta hankkia Xiaomi Mi A3 64GB DS (Grey) Grade AB -puhelin, joka on täydellinen yhdistelmä kauneutta ja suorituskykyä!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Mi A3 64GB DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *