0
Your Cart

Apple iPad Air (2022) 64GB WiFi + Cellular (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade B)

**Apple iPad Air (2022) 64GB WiFi + Cellular – Valkoinen (Kuntoluokka: Grade B)**

Tutustu Apple iPad Air (2022) -tablettiin, jossa on 64GB tallennustilaa ja tuki sekä WiFi- että Cellular-yhteyksille. Tämä tehokas ja tyylikäs laite on erinomainen kumppani niin työskentelyyn kuin viihteeseenkin.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Valkoinen
– **Tallennustila:** 64GB
– **Yhteydet:** WiFi + Cellular
– **Kuntoluokka:** Grade B

**Tuotteen kuvaus:**
Tässä iPadissa on upea valkoinen rakenne, joka tuo modernia tyyliä päivittäiseen käyttöön. Kuntoluokka Grade B tarkoittaa, että laite on käytetty, ja siinä voi olla pieniä käytön jälkiä, kuten värimuutoksia. Huomioithan, että laite ei sisällä alkuperäistä pakkausta.

**Toiminnallisuus:**
Laite on täysin toimiva, mutta siinä saattaa esiintyä pieniä toimintahäiriöitä. Tämä ei kuitenkaan vaikuta sen päivittäiseen käyttöön.

**Lisätiedot:**
– **Cloud Lock:** CloudOFF – laite on täysin poistettu kaikista aiemmista käyttäjistä, joten se on käyttövalmis uudelle omistajalle.
– **Ulkonäkö:** Vähäisiä käytön jälkiä voivat include, mutta laite tarjoaa silti erinomaisen käyttökokemuksen.

Älä jää paitsi tästä huippuluokan laitteesta! Apple iPad Air (2022) on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää tyylin ja suorituskyvyn edullisemmalla hinnalla. Tämä laite sopii täydellisesti opiskelijalle, ammattilaiselle tai kenelle tahansa, joka arvostaa laadukasta teknologiaa!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Air (2022) 64GB WiFi + Cellular (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *