0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2020) 512GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen nimi:** Apple iPad Pro 12.9″ (2020) 512GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotekuvaus:**

Nauti huipputeknologiasta ja suorituskyvystä Apple iPad Pro 12.9″ (2020) -tabletilla! Tämä voimakkaasti varusteltu laite on täydellinen työkalu niin luovalle työlle kuin viihteelle. Sen 512 GB:n tallennustila tarjoaa runsaasti tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille. Tämä malli yhdistää WiFi- ja Cellular-yhteydet, joten voit pysyä yhteydessä missä ikinä oletkin.

**Väri:** Tyylikäs harmaa väri antaa laitteelle modernin ja ammattimaisen ilmeen.

**Kuntoluokka:** Grade B -tason ulkoasu tarkoittaa, että laite saattaa sisältää pieniä käytön jälkiä, mutta se on edelleen täysin toimiva. Ulkonäön pienet viat eivät vaikuta laitteen erinomaiseen suorituskykyyn.

**Toiminnallisuus:** Huomioithan, että tuotteessa on minor fault -ongelmia, jotka voivat ilmetä vähäisinä toiminnallisina puutteina, mutta laite toimii silti hyvin päivittäisissä käyttötarkoituksissa.

**Akkutilanne:** Tuotteella on alennettu akun suorituskyky, joten akun käyttöaika voi olla lyhyempi verrattuna uutena ostohetkellä olevaan laitteeseen. Suosittelemme harkitsemaan tämän seikan huomioon ottamista ostopäätöstä tehdessäsi.

**Pakkaus:** Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, joten se on loistava vaihtoehto, jos etsit edullista, mutta laadukasta Apple-iPadia.

Älä jätä väliin tätä tilaisuutta hankkia Apple iPad Pro 12.9″ (2020) -tabletti! Oli tarpeesi sitten työskentely, opiskelua tai viihde, tämä laite on valmis kohtaamaan haasteet. Tilaa omasi jo tänään ja vie digitaalinen kokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Reduced Battery Performance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2020) 512GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *