0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE 32GB WiFi T813 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Tuotetietosivut: Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE 32GB WiFi T813 (Musta)**

**Kuvaus:**

Koe entistä parempi mobiilikokemus Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE:llä! Tämä tyylikäs ja tehokas tabletti, saatavilla mustana, on täydellinen kumppani päivittäisiin tehtäviisi tai viihteen nauttimiseen. Tabletti on varustettu 32 Gt sisäisellä muistikapasiteetilla, mikä tarjoaa runsaasti tilaa sovelluksille, kuville ja muulle sisällölle.

**Kuntoluokka:** Grade BC
Tabletti on huolellisesti tarkastettu ja luokiteltu kuntoluokkaan BC, mikä tarkoittaa, että siinä voi olla pieniä käytön jälkiä, mutta se on täysin toiminnallinen ja valmiina käyttöön.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Musta
– **Pilvivarmistus:** CloudOFF – valmis käyttöön ilman pilvivarmennusta
– **Ulkonäkö:** Grade BC – pieniä käytön merkkejä
– **Toiminnallisuus:** 100 % toimiva – kaikki toiminnot pelaavat moitteettomasti
– **Paketti:** Unboxed – tabletti on toimitettu ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on täysin kunnossa ja valmiina käyttöön.

Älä jää paitsi tästä erinomaisesta tilaisuudesta hankkia luotettava ja tyylikäs tabletti edulliseen hintaan! Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE on täydellinen valinta niin opiskeluun, työskentelyyn kuin viihteeseenkin. Tilaa oma kappaleesi nyt ja vie digitaalinen elämäsi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE 32GB WiFi T813 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *