0
Your Cart

Samsung Galaxy A33 5G 128GB A336B DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuote: Samsung Galaxy A33 5G 128GB A336B DS (Väri: Sininen, Kuntoluokka: Grade A)**

Koe huipputeknologian maailma Samsung Galaxy A33 5G:n avulla! Tämä tehokas älypuhelin, jossa on 128 GB tallennustilaa, on täydellinen valinta niin päivittäiseen käyttöön kuin viihteen nauttimiseen. Kauniissa sinisessä värissä saat upean älypuhelimen, joka erottuu joukosta.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Sininen
– **Cloud Lock:** CloudOFF – voit käyttää puhelinta ilman rajoituksia.
– **Ulkonäkö:** Grade A – puhelin on hyvässä kunnossa, mutta siinä saattaa olla pieniä käytön jälkiä tai kulumisen merkkejä.
– **Toiminnallisuus:** Pieni vika – puhelin on täysin toimiva, mutta saattaa sisältää vähäisiä toiminnallisia haasteita.
– **Pakkaus:** Unboxed – puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta.
– **Lisätietoja:** Värihaalistumia – puhelimessa voi olla pieniä vaurioita pinnassa, mutta tämä ei vaikuta sen käyttöön.

Samsung Galaxy A33 5G yhdistää laadukkaan suorituskyvyn ja houkuttelevan muotoilun. Sen 5G-yhteyden ansiosta pysyt aina yhteydessä, olitpa sitten sosiaalisessa mediassa tai nauttimassa suoratoistoa. Tämä puhelin on erinomainen valinta jokaiselle, joka arvostaa tyyliä ja tehokkuutta kohtuulliseen hintaan.

Älä jää paitsi tästä loistavasta mahdollisuudesta hankkia luotettava ja tyylikäs älypuhelin! Tee Samsung Galaxy A33 5G:stä uusi kumppanisi arjessa ja viihteessä.

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A33 5G 128GB A336B DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *