0
Your Cart

Samsung Galaxy Note 8 64GB N950F (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy Note 8 64GB N950F (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade BC)**

Tutustu Samsung Galaxy Note 8:aan, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun. Tämä kultainen kaunotar tarjoaa 64GB tallennustilaa, joten voit nauttia kaikista suosikkisovelluksistasi, valokuvista ja videoista ilman huolia tilan loppumisesta.

**Mukana tulevat ominaisuudet:**
– **Väri:** Kauniin kultainen sävy, joka erottuu joukosta ja tuo tyyliä päivittäiseen käyttöön.
– **Kuntoluokka:** Grade BC – tuote voi sisältää merkkejä käytöstä, mutta se on silti täydellinen toimintakuntoinen. Laatu on tarkastettu ja varmistettu, jotta voit olla varma ostoksestasi.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – voit käyttää laitetta ilman lisästressejä, sillä se ei ole kytketty minkäänlaiseen pilvipalveluun.
– **Toimivuus:** Täysin toimiva – kaikki ominaisuudet, kuten kamera, näyttö ja käyttöjärjestelmä, toimivat moitteetta. Voit nauttia täydestä käyttökokemuksesta ilman rajoituksia.
– **Pakkauksen tila:** Unboxed – laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja käyttövalmis.

Samsung Galaxy Note 8 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja toiminnallisuutta. Sen upea näyttö, tehokas suorituskyky ja innovatiiviset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niin työ- kuin vapaa-aikaankin. Älä jää paitsi tästä loistavasta tilaisuudesta hankkia laadukas älypuhelin, joka palvelee sinua pitkään!

Kuvaus

Color Gold
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Note 8 64GB N950F (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *