0
Your Cart

Samsung Galaxy S20 Plus 5G 128GB G986B DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy S20 Plus 5G 128GB G986B DS (Väri – Grey, Kuntoluokka – Grade C+)**

Tutustu Samsung Galaxy S20 Plus 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian, tyylikkään muotoilun ja erinomaisen suorituskyvyn. Tämä 128GB tallennustilalla varustettu malli (G986B DS) on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tehokkuutta ja laatua.

– **Väri:** Kaunis harmaa, joka yhdistää modernin tyylin ajattomaan eleganssiin. Galaxy S20 Plus 5G näyttää yhtä hyvältä kuin tuntuu, ja se sopii täydellisesti mihin tahansa tilanteeseen.

– **Cloud Lock:** Tällä laitteella ei ole pilvilukkoa, joten voit aloittaa käytön heti ilman ylimääräisiä vaatimuksia. Se on valmis käyttöösi heti avattuasi sen.

– **Kuntoluokka:** Grade C+ tarkoittaa, että puhelin saattaa sisältää pieniä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva ja luotettava. Tämä on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät edullista, mutta silti laadukasta puhelinta.

– **Toiminnallisuus:** Puhelin on täysin toimiva, joten voit nauttia kaikista sen tarjoamista ominaisuuksista ilman huolia. Se tukee 5G-yhteyksiä, joten saat nopeaa suorituskykyä ja sujuvaa käyttökokemusta.

– **Pakkaus:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta.

Samsung Galaxy S20 Plus 5G on ideaalinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää muotoilun ja teknologian ilman kompromisseja. Osta oma Galaxy S20 Plus 5G -puhelimesi ja vie älypuhelinakselisi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S20 Plus 5G 128GB G986B DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *