0
Your Cart

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB G988B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB G988B DS (Mustana, Kuntoluokka – Grade C)**

Tervetuloa tutustumaan Samsung Galaxy S20 Ultra 5G -puhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä musta älypuhelin tarjoaa erinomaiset ominaisuudet, joiden ansiosta saat kaiken irti päivästäsi.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Musta
– **Kuntoluokka:** Grade C – Puhelimessa on pieniä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva ja oivallinen valinta hintatietoisten käyttäjien keskuudessa.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Puhelin on vapautettu pilvipalveluista, joten voit käyttää sitä ilman rajoituksia.
– **Ulkonäkö:** Huomioithan, että Grade C -kuntoluokan mukaan puhelimessa on havaittavissa pieniä vikoja, mutta ne eivät vaikuta sen käyttömahdollisuuksiin.
– **Toiminnallisuus:** Pieni vika, joka ei vaikuta puhelimen päätoimintoihin.
– **Pakattu:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksia.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G -puhelin on varustettu 128 GB sisäisellä muistilla, joka tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tärkeille tiedostoillesi, sovelluksillesi ja valokuvillesi. Huipputason kameraominaisuudet varmistavat, että saat otettua upeita kuvia kaikissa olosuhteissa. 5G-yhteyden ansiosta voit nauttia huippunopeista verkkoyhteyksistä ja saumattomasta käyttäjäkokemuksesta.

Älä jätä tätä tilaisuutta väliin, sillä tämä Samsung Galaxy S20 Ultra 5G on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua, suorituskykyä ja kauniisti suunniteltua muotoilua!

**Hanki omasi nyt ja koe, mitä huipputeknologia voi tarjota!**

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Other

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB G988B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *