0
Your Cart

Samsung Galaxy S24 Plus 5G 256GB S926B DS (Väri – Yellow) (Kuntoluokka – Grade A)

### Tuoteteksti: Samsung Galaxy S24 Plus 5G 256GB S926B DS (Kuntoluokka – Grade A, Väri – Keltainen)

Tutustu tehokkuuden ja tyylin huippueteen – Samsung Galaxy S24 Plus 5G 256GB S926B DS. Tämä upea älypuhelin, joka on saatavilla eloisassa keltaisessa värissä, tarjoaa ensiluokkaista suorituskykyä ja modernia muotoilua jokapäiväiseen käyttöön.

#### Huipputekniikkaa:
– **5G-Yhteydet:** Koe huippunopeat internet-yhteydet, joissa viivästykset ovat menneitä aikoja. Surffaa, pelaa ja striimaa ilman kompromisseja.
– **Tilaa tarpeitasi varten:** 256 GB tallennustilaa mahdollistaa valokuvien, videoiden ja sovellusten helpon tallennuksen – unohtamatta, että voit laajentaa muistikapasiteettia tarpeen mukaan.

#### Erinomainen kunto:
– **Kuntoluokka – Grade A:** Tämä laite on huolellisesti tarkastettu ja se on erinomaisessa kunnossa. Pienet käytön jäljet eivät kuitenkaan vaikuta sen suorituskykyyn.
– **Toimivuus:** Kaikki laitteet toimivat täydellisesti, joten voit nauttia huolettomasta käyttökokemuksesta.

#### Käytännön tiedot:
– **Väri:** Keltainen, joka tuo eloa päivittäiseen tekemiseesi.
– **Cloud Lock:** Laitteen Cloud Lock on poistettu, joten voit aloittaa käytön heti.
– **Pakkauksen tila:** Tuote on toimitettu ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tekee siitä täydellisen valinnan, jos arvostat laatua ja käyttömukavuutta ilman ylimääräisiä kuluja.

Valitse Samsung Galaxy S24 Plus 5G ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle. Olipa kyseessä päivittäinen viestintä, pelaaminen tai valokuvaaminen, tämä puhelin vastaa kaikkiin tarpeisiisi tyylillä ja tehokkuudella!

Kuvaus

Color Yellow
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S24 Plus 5G 256GB S926B DS (Väri – Yellow) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *