0
Your Cart

Samsung Galaxy S9 64GB G960F DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Samsung Galaxy S9 64GB G960F DS (Väri – Purple) – Kuntoluokka: Grade AB**

Tutustu Samsung Galaxy S9:ään, joka yhdistää elegantin muotoilun ja huipputeknologian. Tämä laite on saatavilla tyylikkään purppuran värisenä, joka erottuu massasta ja lisää persoonallisuutta jokapäiväiseen käyttöön.

**Tuotetiedot:**

– **Väri:** Purple
– **Cloud Lock:** CloudOFF – voit käyttää puhelinta ilman rajoituksia ja nauttia sen tarjoamista mahdollisuuksista heti.
– **Kuntoluokka:** Grade AB – laite on hyvässä kunnossa, ja siinä on vain vähäisiä käytön jälkiä. Tämä tekee siitä loistavan valinnan, jos etsit edullista mutta laadukasta puhelinta.
– **Toimivuus:** Työkuntoinen – kaikki toiminnot pelaavat kuten pitääkin, joten voit luottaa puhelimesi suorituskykyyn.
– **Paketti:** Unboxed – vaikka laite ei tule virallisessa pakkauksessaan, se on silti huolellisesti testattu ja valmis käyttöön.

Samsung Galaxy S9:m alle on ladattu huipputason ominaisuuksia, kuten upea Infinity-näyttö, tehokas kamera ja nopea suorituskyky, joten se on täydellinen valinta sekä päivittäiseen käyttöön että viihteeseen. Älä jää paitsi mahdollisuudesta omistaa tämän ikonisen laitteen, joka on yhdistelmä tyyliä ja toimivuutta!

Ole nopea, sillä tämä upea purppura Galaxy S9 voi löytää uuden omistajan nopeasti. Osta nyt ja nauti huipputeknologian tuomista eduista!

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S9 64GB G960F DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *