0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip 256GB 5G F707B (Väri – Bronze) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Samsung Galaxy Z Flip 256GB 5G F707B – Bronze** (Kuntoluokka – Grade BC)

Tutustu mahtavaan Samsung Galaxy Z Flip 256GB 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää tyylin, modernit ominaisuudet ja huipputeknologian. Tämä älypuhelin on suunniteltu erityisesti sinulle, joka arvostat näppärää ja kauniisti muotoiltua laitetta.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Kaunis ja elegantti pronssi tuo esiin puhelimen ainutlaatuisen muotoilun. Tämä väri sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaankin.

– **Tallennustila:** 256GB tallennustilaa tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tärkeille tiedoillesi, valokuvillesi ja sovelluksillesi.

– **Verkko:** 5G-yhteydet mahdollistavat nopean ja saumattoman tiedonsiirron, olitpa sitten kotona, töissä tai liikkeellä.

– **Kuntoluokka:** Grade BC -luokitus tarkoittaa, että puhelimessa on muutamia käytön jälkiä, mutta se toimii moitteettomasti. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan, jos etsit laadukasta laitetta budjettihinnalla.

– **Toimivuus:** Laite on täydessä toiminnassa, joten voit luottaa siihen päivittäisessä käytössä.

– **Pakattu:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tekee siitä entistäkin houkuttelevamman mahdollisuuden ympäristötietoiselle kuluttajalle.

Valitse Samsung Galaxy Z Flip 256GB 5G -puhelin ja nauti sen innovatiivisista ominaisuuksista ja tyylikkäästä designista. Täydellinen valinta moderneille käyttäjille, jotka haluavat erottua joukosta!

Kuvaus

Color Bronze
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip 256GB 5G F707B (Väri – Bronze) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *