0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip4 5G 256GB F721B (Väri – Rose Gold) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuote: Samsung Galaxy Z Flip4 5G 256GB F721B (Rose Gold) – Kuntoluokka Grade B**

Tutustu edistykselliseen Samsung Galaxy Z Flip4 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden ainutlaatuisella tavalla. Tämä upea Rose Gold -värissä saatavilla oleva malli on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat teknologian innovatiivisuutta ja kauniita muotoiluja.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Rose Gold
Tämä elegantti väri tuo esiin puhelimen modernin ja hienostuneen muotoilun. Se on täydellinen kumppani arkeen ja erityisiin tilaisuuksiin.

– **Cloud Lock:** CloudOFF
Laite on täysin käytettävissä ilman Cloud Lock -rajoituksia, joten voit nauttia sen kaikista ominaisuuksista täysin vapaasti.

– **Kuntoluokka:** Grade B
Puhelimessa on joitakin käytön jälkiä, mutta se on edelleen hyvässä toiminnallisessa kunnossa. Grade B -luokitus tarkoittaa, että laite on huolellisesti tarkastettu ja se täyttää kaikki laatuvaatimukset.

– **Toiminnallisuus:** Minor Fault
Laite voi sisältää pieniä toiminnallisia virheitä, mutta se ei vaikuta merkittävästi sen käyttöön. Voit olla varma, että puhelin toimii pääasiassa moitteettomasti.

– **Paketti:** Unboxed
Puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkastettu ja testattu huolellisesti.

– **Lisätietoja:** Vähentynyt akunkesto
Huomioithan, että laitteen akku saattaa kestää hieman lyhyemmän aikaa kuin uuden laitteen akku, joten se saattaa tarvita useammin lataamista.

Samsung Galaxy Z Flip4 5G on täydellinen älypuhelin niille, jotka haluavat tehokkaan laitteen, joka on samalla myös muotoilultaan vangitseva. Saat nauttia kaikista uusimmista toiminnoista ja 5G-yhteyksistä tässä kauniisti suunnitellussa puhelimessa. Älä jää paitsi tästä hienosta tilaisuudesta hankkia erityinen malli!

**Tilaa nyt ja koe älypuhelimen uudistettu muotoilu ja huipputeknologia!**

Kuvaus

Color Rose Gold
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Reduced Battery Performance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip4 5G 256GB F721B (Väri – Rose Gold) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *