0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip4 5G 256GB F721B (Väri – Rose Gold) (Kuntoluokka – Grade B)

**Samsung Galaxy Z Flip4 5G 256GB – Rose Gold (Kuntoluokka – Grade B)**

Tervetuloa tulevaisuuteen modernin älypuhelinteknologian kanssa! Esittelyssä Samsung Galaxy Z Flip4 5G -älypuhelin, joka yhdistää tyylikkyyden ja huipputeknologian. Tämä elegantti Rose Gold -väri tuo esiin puhelimen ainutlaatuisen muotoilun ja tekee siitä täydellisen lisän mihin tahansa tilaisuuteen.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Rose Gold
– **Tallennustila:** 256GB
– **Kuntoluokka:** Grade B
– **Cloud Lock:** CloudOFF – käyttö sujuu vaivattomasti ilman rajoituksia.

**Ulkoasu ja toiminta:**
– **Ulkonäkö:** Grade B – puhelin saattaa sisältää pieniä naarmuja tai käytön jälkiä, mutta se ei vaikuta laitteen yleiseen toimintaan tai käyttömukavuuteen.
– **Toiminnallisuus:** Pieni vika – tämä tarkoittaa, että puhelin toimii pääasiassa hyvin, mutta saattaa esiintyä vähäisiä ongelmia, jotka eivät kuitenkaan estä sen päivittäistä käyttöä.

**Lisätiedot:**
– **Pakattu:** Unboxed – puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkastettu ja toimivuus varmistettu.
– **Akku:** Vähentynyt akun suorituskyky – huomioithan, että akun kesto saattaa olla rajoitetumpi kuin uutena. Suosittelemme harkitsemaan akun vaihtoa, mikäli haluat parasta mahdollista suorituskykyä.

Samsung Galaxy Z Flip4 5G tarjoaa käyttäjälleen äärimmäisen joustavan käyttökokemuksen taittuvan näytön ansiosta. Tämä malli sopii täydellisesti niille, jotka haluavat edistyksellistä tekniikkaa tyylikkäässä paketissa. Älä jää paitsi tästä loistavasta mahdollisuudesta hankkia huipputehokas älypuhelin rajoitetulla budjetilla!

**Osta nyt ja tutustu uuden sukupolven älypuhelinteknologiaan!**

Kuvaus

Color Rose Gold
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Reduced Battery Performance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip4 5G 256GB F721B (Väri – Rose Gold) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *