0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip5 5G 256GB F731 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy Z Flip5 5G – 256GB (Musta, Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu Samsung Galaxy Z Flip5 5G:een, innovatiiviseen ja tyylikkääseen älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja ainutlaatuisen taitettavan muotoilun. Tämä laite tuo mukanaan niin monia mahdollisuuksia, että se on todellinen peli muuttaja älypuhelinmaailmassa!

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Musta – tyylikäs ja ajaton väri, joka sopii joka tilanteeseen.
– **Tallennuskapasiteetti:** 256GB – riittävästi tilaa kaikille tärkeille tiedostoillesi, sovelluksillesi ja muille sisällöille.
– **Kuntoluokka:** Grade B – laite on käytetty, mutta se on hyvässä toimintakunnossa. Pienet käytön jäljet voivat olla havaittavissa, mutta ne eivät vaikuta laitteen toimintaan.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – voit käyttää laitetta ilman rajoituksia ja nauttia sen ominaisuuksista täysin rinnoin.
– **Toiminnallisuus:** Täydellinen toimintakunto – kaikki ominaisuudet toimivat moitteettomasti, jotta voit nauttia saumattomasta älypuhelinkokemuksesta.
– **Pakkaus:** Unboxed – tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkistettu ja testattu perusteellisesti.

Samsung Galaxy Z Flip5 5G on loistava valinta niille, jotka arvostavat innovatiivista muotoilua ja huipputeknologiaa. Tämä taitettavan näytön älypuhelin ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan se myös tarjoaa huipputason suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. Yhdistä nämä kaikki ja koe älypuhelinkokemus, joka erottuu joukosta!

Älä jää paitsi tästä erinomaisesta tarjoushinnasta – hanki oma Samsung Galaxy Z Flip5 5G tänään ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip5 5G 256GB F731 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *