0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip5 5G 256GB F731 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Samsung Galaxy Z Flip5 5G 256GB F731 – Harmaa (Kuntoluokka – Grade B)**

Tervetuloa modernin teknologian maailmaan, jossa tyylikkyys kohtaa käytännöllisyyden! Esittelyssä Samsung Galaxy Z Flip5 5G -älypuhelin, joka tarjoaa käyttäjälleen valloittavan kokemuksen. Tämä malli on varustettu 256 Gt sisäisellä muistilla, joten voit tallentaa kaikki tärkeät tiedostosi ja muistikuvasi ilman huolia.

**Väri:** Harmaa
**Kuntoluokka:** Grade B – Tämä puhelin saattaa sisältää pieniä käytön jälkiä, mutta se on silti täysin toimintakunnossa.
**Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää puhelinta ilman rajoitteita.
**Ulkoasu:** Kuntoluokka Grade B tarkoittaa, että puhelimessa on pieniä esteettisiä virheitä, kuten siruja tai halkeamia, mutta tämä ei vaikuta sen toimintaan.
**Toiminnallisuus:** Minor Fault – Huomioithan, että laitteessa on pieniä toiminnallisia virheitä, jotka eivät kuitenkaan suuresti heikennä käyttökokemusta.
**Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta tämä ei vähennä sen arvoa tai käyttömukavuutta.

Samsung Galaxy Z Flip5 5G yhdistää tyylin ja älykkyyden, ja sen taittuva näyttö tekee siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka arvostavat innovatiivista muotoilua ja huipputason suorituskykyä. Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta saada huippuluokan älypuhelin kohtuulliseen hintaan!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Chip/Crack

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip5 5G 256GB F731 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *