0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Blue) – Kuntoluokka: Grade A**

Tutustu modernin teknologian huipentumaan: Samsung Galaxy Z Fold5 5G. Tämä innovatiivinen älypuhelin yhdistää näyttävyyden ja käytännöllisyyden ainutlaatuisella tavalla. Laite on saanut Grade A -luokituksen, mikä tarkoittaa, että se on loistavassa kunnossa eikä siinä ole näkyviä käyttötunnusmerkkejä.

**Väri:** Tyylikkään sininen väri tuo erottuvan ilmeen tähän huipputehokkaaseen puhelimeen. Sen eleganssi liikkuu saumattomasti modernin teknologian tuoman käytännöllisyyden rinnalla.

**Teknologia:** 512 GB tallennustilaa tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tärkeille tiedostoillesi, sovelluksillesi ja muille sisällöille. 5G-yhteyksien ansiosta voit nauttia salamannopeista internet-yhteyksistä missä tahansa.

**Käytettävyys:** Laitteen toiminnallisuus on taattu, ja se on täysin toimintakunnossa. Voit siis luottaa siihen, että se palvelee sinua päivittäisessä käytössäsi moitteettomasti.

**Paketti:** Tämä malli toimitetaan unboxed-muodossa, joten se tulee ilman alkuperäistä pakkausta. Kuitenkin, laitteen kunto ja toimivuus ovat ensiluokkaisia, joten voit nauttia huippuluokan älypuhelinkokemuksesta.

**Cloud Lock:** Samsung Galaxy Z Fold5 on täysin vapautettu pilvi- tai ”cloud lock” -tilasta, joten voit olla varma laitteen käytön vapaudesta ilman rajoitteita.

Valitse Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB -älypuhelin, ja vie älypuhelinkokemuksesi uusiin ulottuvuuksiin. Tämä malli on täydellinen yhdistelmä tyyliä, käytännöllisyyttä ja edistyksellistä teknologiaa!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *